_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats / La mgia de l'Artesania

La mgia de l'Artesania

Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana ha previst realitzar el projecte infantil "La Mgia de l'Artesania". Aquest projecte t com a objectiu inculcar als ms menuts l'afecte cap a l'artesania i el seu valor afegit, mitjanant una srie d'activitats destinades al coneixement, promoci i apropament del pblic infantil a l'artesania de la Comunitat Valenciana.

Des del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana volem que els xiquets descobrisquen quanta mgia cap en el procs de producci artesanal, en el qual partint de materials senzills, i amb instruments tan singulars com les mans dels nostres Mestres Artesans, es creen veritables obres d' art.

L'activitat que presentem est fonamentalment orientada a grups escolars de primria, els quals, acompanyats en tot moment per monitors especialitzats, visitaran les exposicions del Centre d'Artesania i realitzaran un viatge des del producte a la matria primera, amb jocs, audiovisuals i manualitats en un aula adaptada a ells.

Sens dubte, s una activitat innovadora, divertida i plena de nous coneixements per als xiquets, en la qual els convidem a participar a partir del mes de setembre.

Per rebre ms informaci i programar la seva visita, es poden posar en contacte amb nosaltres a travs de l'adrea de correu electrnic lamagiadelaartesania@artesaniacv.com o contactant telefnicament amb el Centre al nmero: 963513090 o amb l'encarregada del projecte en el nmero de telfon: 628117930.Documents adjunts:
1409921800_1.PDF

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal